11 oktober feest bij Villa Clementine

11 oktober in villaclementine een wel heel te gekke party. De Gooise DJ staat er ook. Koop de laatste kaarten!

11 oktober feest bij Villa Clementine

11 oktober in Villla Clementine in Purmerend een wel heel te gekke party. De Gooise DJ staat er ook. Koop de laatste kaarten!

https://villaclementine.nl/

Een Onvergetelijke Avond: A Night at The Villa met Mara, Yves Berendse en De Gooise DJ!

Op vrijdag 11 oktober wordt het historische Villa Clementine in Purmerend omgetoverd tot dé plek voor een magische avond vol muziek en entertainment! Onder het thema "A Night at The Villa" zullen drie unieke artiesten de avond onvergetelijk maken: zangeres Mara, de altijd energieke Yves Berendse, en natuurlijk De Gooise DJ.

Villa Clementine: Een Stijlvolle Locatie met Geschiedenis

Villa Clementine is een iconische locatie in Purmerend, bekend om zijn elegante uitstraling en rijke historie. Gebouwd in 1880, ademt deze prachtige villa een sfeer van luxe en exclusiviteit. De combinatie van klassieke charme en moderne faciliteiten maakt Villa Clementine de perfecte setting voor dit unieke event. Zodra je de sfeervolle plantenrijke tuin en het prachtig verlichte interieur betreedt, weet je dat je een bijzondere avond tegemoet gaat.

Mara

Mara: Een Zangeres die de Nacht Doet Stralen

Mara, bekend om haar betoverende stem en indrukwekkende podiumprésence, is klaar om je mee te nemen op een muzikale reis. Haar veelzijdige repertoire, variërend van pop tot soul, zorgt ervoor dat er voor iedereen iets bij zit. Met haar energieke optredens weet ze keer op keer het publiek te raken en te betrekken. Verwacht een avond gevuld met zowel herkenbare klassiekers als verrassende nieuwe nummers die je direct in de feeststemming brengen.

Yves Berendse boeken voor jouw feest bij De Artiestenstal
Yves Berendse

Yves Berendse: De Publiekslieveling van het Nederlandse Lied

Yves Berendse, een naam die inmiddels niet meer weg te denken is in de Nederlandse muziekwereld, zorgt voor de nodige feel-good vibes. Met zijn charismatische uitstraling en herkenbare hits weet Yves ieder optreden tot een feestje te maken. Zijn warme stem en enthousiaste performance maken hem geliefd bij jong en oud. Deze artiest brengt niet alleen bekende covers, maar ook eigen nummers die de dansvloer vullen met pure energie en plezier.

De Gooise DJ: Beats die je Niet Stil Laten Staan

Last but not least, De Gooise DJ – dé naam in het Gooi en ver daarbuiten – staat garant voor een nacht vol opzwepende beats en muzikale verrassingen. Zijn unieke mix van de beste hits uit verschillende genres, gecombineerd met een perfecte timing, zorgt ervoor dat je geen moment stil kunt staan. Van de laatste clubhits tot retro klassiekers, De Gooise DJ weet als geen ander hoe hij het publiek in beweging moet krijgen.