Over de Gooise DJ

Over de Gooise DJ

Over ons. Wie zijn wij?

Wij zijn de Gooise DJ, een hecht team van 12 ervaren DJ's en saxofonisten. Bij ons kun je gemakkelijk en snel een zeer ervaren DJ voor jouw evenement huren. En een saxofonist erbij natuurlijk.  Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, maar we bieden onze diensten aan tegen een hele faire prijs. Wij zijn geen DJ-fabriek, maar gepassioneerde artiesten die er alles aan doen om van elk feest een succes te maken.

Verschillende evenementen

Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest of een ander soort evenement, wij hebben de perfect passende DJ voor jou. Je kunt rechtstreeks contact opnemen met de DJ van jouw keuze en samen alle details bespreken. Wij zorgen voor een professionele geluids- en lichtinstallatie en creëren een onvergetelijke show. Daarnaast bieden we extra opties zoals een saxofonist of een fotobooth om jouw feest nog leuker te maken.

Wij zijn gepassioneerd over muziek en feesten en delen graag onze passie met jou. Met meer dan 10 jaar ervaring in de entertainmentbranche weten we precies hoe we jouw gasten kunnen verrassen en vermaken. Onze DJ's draaien allerlei soorten muziek, van de nieuwste hits tot tijdloze klassiekers, van pop tot house, van dance tot disco. We stemmen onze muziek af op jouw wensen en de gewenste sfeer van het feest.Wil je meer weten over ons? Neem een kijkje bij onze DJ's, bekijk onze reviews, prijzen en beschikbaarheid. Je kunt direct online boeken of vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij staan klaar om van jouw feest een succes te maken en er een onvergetelijke gebeurtenis van te maken!

Wij zijn gepassioneerd over muziek en feesten en delen graag onze passie met jou. Met meer dan 10 jaar ervaring in de entertainmentbranche weten we precies hoe we jouw gasten kunnen verrassen en vermaken. Onze DJ's draaien allerlei soorten muziek, van de nieuwste hits tot tijdloze klassiekers, van pop tot house, van dance tot disco. We stemmen onze muziek af op jouw wensen en de gewenste sfeer van het feest.

Wil je meer weten over ons? Neem een kijkje bij onze DJ's, bekijk onze reviews, prijzen en beschikbaarheid. Je kunt direct online boeken of vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij staan klaar om van jouw feest een succes te maken en er een onvergetelijke gebeurtenis van te maken!

Boek de Gooise DJ

voor jouw feest

OFFERTE