De perfecte DJ boeken voor je feest: hoe doe je dat?

Wil je ervoor zorgen dat de muziek perfect wordt verzorgd? Of het nu een verjaardag, bruiloft, of bedrijfsevenement gaat; de Gooise DJ zal zeker bijdragen aan een onvergetelijke ervaring.

De perfecte DJ boeken voor je feest: hoe doe je dat?
De perfecte DJ boeken voor je feest: hoe doe je dat?

Ben je van plan om een feest te organiseren? Wil je ervoor zorgen dat de muziek perfect wordt verzorgd? Een DJ die jouw smaak snapt? Of het nu een verjaardag, bruiloft, of bedrijfsevenement gaat; de Gooise DJ zal zeker bijdragen aan een onvergetelijke ervaring. Maar hoe belangrijk is een DJ dan voor je feest?

Een plaatje draaien kan iedereen, maar een strakke set mixen, het publiek aanvoelen en je brede muziekkennis gebruiken om de dansvloer vol te krijgen, dat is maar aan weinigen besteed. Daarom kies je voor de Gooise DJ.

De waarde van een DJ voor je feest

Een professionele DJ doet veel meer dan alleen maar liedjes afspelen. Een goede DJ geeft een speciale energie aan je feest en zorgt voor naadloze mixen tussen liedjes. Dit, in combinatie met de muziekkennis, helpt om de dansvloer altijd levendig te houden. Door een professional zoals de Gooise DJ te boeken, kun je rekenen op een feest dat nog lang in het geheugen van je gasten zal blijven hangen.  Zo zijn wij gespecialiseerde Bruiloft DJs en maken we je feest graag tot een onvergetelijke happening.

Boek een DJ met een saxofonist voor je feest

Gooise DJ: de perfecte keuze

Zoek je een DJ in 't Gooi? De Gooise DJ draait op bruiloften, feesten en evenementen in heel Nederland, maar is vooral te vinden in en rondom 't Gooi. Uitstekende klantervaringen en een schat aan ervaring, dat spreekt boekdelen. Het team van de Gooise DJ levert een complete DJ-show, inclusief geluid en licht.

Wil je iets unieks voor je feest in 't Gooi? Overweeg dan de combinatie van de Gooise DJ met een van onze talentvolle saxofonisten. Met 6 DJ’s en 4 saxofonisten bieden we een breed scala aan mogelijkheden om jouw feest nog specialer te maken. Onze saxofonisten spelen samen met de DJ en geven daardoor een extra dimensie aan het muzikale genot. Boek een DJ met een saxofonist voor je feest!

Aspecten om te overwegen bij het boeken van een DJ

Type evenement

Het type evenement dat je organiseert, zal van invloed zijn op de keuze van de DJ. Een DJ die ervaring heeft met bruiloften zal een grondig begrip hebben van de unieke eisen en tradities van dergelijke evenementen. Aan de andere kant, zal een DJ voor een bedrijfsevenement ervaren zijn in het creëren van een sfeer die zowel vermakelijk als professioneel is. Ontdek meer over het boeken van een DJ voor je bedrijfsevenement.

Muziekstijl van de DJ

Elke DJ heeft zijn of haar eigen muziekstijl. Sommigen zijn gespecialiseerd in bepaalde genres, terwijl anderen een brede muzieksmaak hebben. Het is cruciaal dat de muziekstijl van de DJ aansluit bij jouw muzikale voorkeuren en die van je gasten. Voor een uniek accent kan je dus overwegen om een DJ met een saxofonist te boeken en die speelt dan samen met de DJ een lekkere funky set met veel house en ibiza- maar ook disco klanken.

Kosten

De kosten voor het huren van een DJ kunnen variëren. Het hangt vooral af van de hoeveelheid apparatuur die nodig is. Het is raadzaam om van tevoren je budget te bepalen. Maar onthoud wel dat de goedkoopste optie bijna nooit de beste is. Een lage prijs is vaak de prijs van een amateur die al blij is dat zij of hij een avond mag draaien. Het is daarom belangrijk om een balans te vinden tussen prijs en kwaliteit. En dan zit je bij de Gooise DJ goed. Wij zijn professionals maar onze tarieven zijn fair en waar voor je geld!

Recensies en ervaring van de DJ

Het is ook belangrijk om te kijken naar de ervaring en recensies van de DJ. Eerdere klantrecensies geven een indicatie van de betrouwbaarheid en professionaliteit van de DJ. Op de website van de Gooise DJ kun je verschillende klantervaringen bekijken om een beter beeld te krijgen van de kwaliteit van hun diensten. We zijn trots op onze reviews, maar dat komt ook omdat we vooraf altijd een voorgesprek doen. We willen dat er een klik is tussen de opdrachtgever en de DJ. Is die klik er niet?  Dan doen we de opdracht liever niet. Niet uit arrogantie, maar we willen dat de DJ perfect past bij de gasten, qua muziek, qua stijl en klasse. Alleen zo krijg je een topfeest.

Kies wel de juiste DJ

Het boeken van een DJ is echt niet moeilijk. Het boeken van de juiste DJ is dat wel! Als je een feest of festival organiseert of als je eigenaar bent van een horecazaak dan weet je dat het van cruciaal belang is dat de gasten zich op hun gemak voelen en lekker genieten van de sound en graag terug komen. Daarom is de sfeer echt van het grootste belang. En voor die goede sfeer is de DJ, samen met het personeel en de aankleding bijvoorbeeld, een allesbepalende factor. De DJ moet wel kunnen draaien en mixen. En hij of zij moet de zaal aanvoelen. Een must!

Wat kun je van ons verwachten?

 • Ervaren Allround DJ’s maar ook specialisten van disco tot house)
  Je krijgt altijd en ervaren DJ die past bij jullie smaak en wensen.
 • Alleen het beste is goed genoeg.
  Een prachtige lichtshow en apparatuur.
 • Verlichte DJ Booth
  De DJ staat achter een prachtige DJ booth met verlichting,
 • Eigen Event Manager
  Onze Event Manager regelt alles voor je. Handig toch?
 • Wensenlijst
  Voorbereiding is alles! De wensenlijst en voorgesprekken zijn inbegrepen.
 • Afstemming met Horeca
  We stemmen alles af met de locatie waar we gaan draaien. Service!
 • Non-Stop draaien
  We draaien de hele avond, zonder pauze. Geen losse sets dus.
 • Reserve DJ
  Just in case! Er is altijd een reserve DJ beschikbaar. Fijn te weten.
 • Op- en afbouw
  Opbouwen, afbouwen, vervoer en BTW. Alles is bij de prijs inbegrepen.
 • En een heerlijke DJ set met strak gemixte muziek!

Veel gestelde vragen

Op wat voor soort feesten draaien jullie DJs?

Onze DJ's draaien op💍Bruiloften, 🎉Bedrijfsfeesten, 🎂 Verjaardagen, 👩‍⚕️Promotiefeesten, 🌴Themafeesten, 🚀Productlanceringen, grotere Evenementen en op 🤵 Gala's

Wat kost het boeken van een DJ?

Je DJ bepaalt de sfeer, dat moet een professional zijn. Dat zijn wij, maar bij ons hoef je ook echt geen duizenden euro's uit te geven. Onze prijzen zijn scherp en fair en we bieden echt waar voor je geld. Met onze rekentool kun je direct zelf je indicatieprijs berekenen.

Welke muziek draait de DJ?

Onze DJ's zijn ervaren professionals en allround. Maar ze hebben ook specialiteiten. Op basis van je wensenlijst selecteren we de DJ uit ons Gooise DJ team die het beste bij je past.

Klanten schrijven over ons:

Conclusie, probeer de Gooise DJ!

Of je nu een DJ wilt boeken voor een verjaardagsfeest, bruiloft, of bedrijfsevenement, het is belangrijk om grondig onderzoek te doen en de juiste keuze te maken. Een goede DJ kan een feest maken of breken. Neem dus de tijd om een DJ te vinden die perfect past bij jouw evenement. Met de juiste voorbereiding kan je een geweldige DJ boeken en een onvergetelijk feest geven dat je gasten niet snel zullen vergeten. Boek nu je DJ voor je verjaardag! Onze eventmanagers helpen je graag. We selecteren een DJ uit ons hechte team die echt bij je past.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Een offerte aanvragen is zo gepiept.

Boek de Gooise DJ

voor jouw feest

OFFERTE