DJ voor Jouw Hockeyfeest met de Gooise DJ

DJ voor je hockeyfeest? Dat is de specialiteit van de Gooise DJ! Onze DJ's maken jullie hockeyfeest onvergetelijk.

Jouw Hockeyfeest met de Gooise DJ

Het hockeyseizoen zit vol hoogtepunten, van spannende wedstrijden tot onvergetelijke teamuitjes. Maar het ultieme hoogtepunt? Dat is natuurlijk het hockeyfeest! En wat is een feest zonder goede muziek? Als de Gooise DJ weten we precies hoe we de sfeer op deze speciale avonden naar een hoger niveau kunnen tillen.

Waarom kiezen voor de Gooise DJ voor jouw hockeyfeest?

De Gooise DJ is niet zomaar een DJ-service. Onze jarenlange ervaring met hockeyfeesten in ‘t Gooi en omstreken heeft ons geleerd wat wel en niet werkt. Of het nu gaat om het eindfeest van de junioren, een seizoensafsluiting of een feestelijke huldiging voor het kampioensteam; wij zorgen dat de voetjes van de vloer gaan!

Onze aanpak
Elk hockeyteam, elke club en elk feest is uniek. Daarom bieden we bij de Gooise DJ echt maatwerk. Van tevoren bespreken we jouw muzieksmaak, wensen en verwachtingen. Welke muziekgenres spreken je aan? Zijn er bepaalde nummers die absoluut gedraaid moeten worden? We stemmen alles af op jouw wensen en die van je team.

Licht en Geluid

Het gaat bij een hockeyfeest niet alleen om de muziek. Een geslaagd feest heeft ook de juiste belichting en geluidskwaliteit nodig. Wij van de Gooise DJ zorgen ervoor dat alles technisch perfect geregeld is. Zo creëren we de ideale sfeer voor een onvergetelijke avond.

Boek de Gooise DJ voor jouw Hockeyfeest

Ben je er klaar voor om jouw hockeyfeest onvergetelijk te maken? Neem dan snel contact op met de Gooise DJ. Wij staan voor je klaar om van jouw feest een daverend succes te maken!

hoe boek je een DJ?

De Gooise DJ op jullie hockeyfeest: het ultieme muzikale hoogtepunt!

Als trotse inwoners van het Gooi kennen we de ins en outs van een echt hockeyfeest. Zo'n feest staat garant voor een avond vol plezier, lachen en herinneringen met je teamgenoten en vrienden. En wat is nu cruciaal voor zo'n topavond? Precies, de perfecte DJ die de sfeer van een hockeyfeest als geen ander begrijpt.

Jouw hockeyfeest verdient een expert - en dat zijn wij!

De ultieme DJ en saxofonist combo voor jouw hockeyfeest

Wil je een onvergetelijke draai geven aan jouw hockeyfeest? Overweeg dan de dynamische combinatie van een DJ samen met een saxofonist. Dit muzikale duo tilt de feestvreugde naar een hoger niveau en zorgt voor een unieke ambiance. Onze saxofonisten zijn doorgewinterde professionals die harmonieus synchroniseren met de DJ. Bij de Gooise DJ hebben we een selectie van de beste saxofonisten klaarstaan.

Het topteam van De Gooise DJ

Ons gepassioneerde team van DJ's en event coördinatoren bij De Gooise DJ staat te popelen om jouw hockeyfeest tot een daverend succes te maken. Wij geloven in een persoonlijke benadering: we horen graag jouw ideeën en wensen, om je vervolgens te koppelen aan de DJ en muziekstijl die daar naadloos op aansluit. Met een select gezelschap van 12 top-DJ's en saxofonisten selecteren we speciaal voor jou de perfecte match. Onze klantvriendelijkheid en op maat gemaakte service garanderen een feest dat geheel in lijn ligt met jouw visie.

Bekijk onze reviews

Dankzij de Gooise DJ, hebben wij (maar met name onze gasten) enorm genoten van de avond. Dit dank zij de DJ en saxofonist Peter, werd een goede show weggezet. De dansvloer is niet onbemand geweest.


Dansvloer vol energie

Met onze exclusieve DJ en saxofonist op je hockeyfeest ben je verzekerd van een volle dansvloer vol energie en enthousiasme.

Meer dan alleen de toon zetten op hockeyfeesten

Bij de Gooise DJ is onze expertise niet beperkt tot enkel hockeyfeesten. Of je nu een groot festival, een ander sportevenement of zelfs een intiem privéfeest in gedachten hebt, wij staan voor je klaar. Ons team is erop gebrand om de ideale DJ voor jouw evenement te vinden en samen een onvergetelijk feest te creëren.

Onze klanten

avro-tros
KPMG
gemeente-huizen
ICS-card-services
ABN-AMRO
rabobank
Blijf-groep
Gemeente-Gouda
Celonis

Boek de Gooise DJ

voor jouw hockeyfeest

OFFERTE