Een heerlijk bruiloftsfeest voor een paar uit Spakenburg

De Gooise DJ maakt er graag samen met de Spakenburgers een onvergetelijk feest van. Als DJ draaien we herkenbare muziek voor alle leeftijden.

heerlijk bruiloftsfeest voor een paar uit Spakenburg

Op 18 mei 2023 mochten we draaien in Fletcher de Kalkovens Huizen op het huwelijksfeest van Y. en G. uit Spakenburg. Het is een heerlijk feest geworden, meet heel leuk publiek en een prachtig bruidspaar.

Uiteraard kwamen alle hits en meezingers voorbij! Van de woonboot tot Ming Dârrep en van lekkere Disco tot ABBA. Het halfuurtje Happy Hardcore mocht niet ontbreken.

Hoogtepunten waren natuurlijk Pieter op trompet en de Spakenburgse meezingers.

Een vrolijke avond vol plezier met vrienden en familie en als klap op de vuurpijl werd er om half twee 's nachts nog gezwommen in de haven! Kortom, een onvergetelijk feest voor een geweldig bruidspaar.

Gooise DJ bruiloftsfeest Spakenburg

De Gooise DJ en Spakenburg

De Gooise DJ maakt er graag samen met de Spakenburgers een onvergetelijk feest van. Als allround DJ draaien we herkenbare en dansbare muziek voor alle leeftijden. Maar we draaien vooral jullie muziek. We kennen en begrijpen jullie smaak. We weten hoe we er een feest van moeten maken voor de Spakenburgers. Daarom is de Gooise DJ de perfecte DJ voor bruiloften, verjaardagen, bedrijfsfeesten of wat voor feest dan ook met Spakenburgers.

We hebben een enorme muziekcollectie en kunnen daardoor op ieder publiek inspelen. O ja, onze DJ’s beschikken over uitstekende recensies, lees gerust eens door wat onze klanten over ons zeggen.

Ook een feest in Spakenburg of met Spakenburgers? De Gooise DJ is er graag bij. Neem gerust vrijblijvend contact op, we helpen je graag met het organiseren van het perfecte feest in het Dârrep!

Gooise DJ party Spakenburg
Een plaatje draaien kan iedereen, maar een strakke set mixen, het publiek aanvoelen en je brede muziekkennis gebruiken om de dansvloer vol te krijgen, dat is maar aan weinigen besteed. Daarom kies je voor de Gooise DJ.

Gooise DJ met bekende saxofonist boeken

Wil je een uniek feestje bouwen in Spakenburg? Kies dan voor de combinatie van de Gooise DJ met een van onze talentvolle saxofonisten. Wij beschikken over 6 DJ’s en 6 saxofonisten; alle topteams die samen zorgen voor extra danspret bij jullie gasten. Onze bekende saxofonisten spelen mee met de Gooise DJ, ze bereiden samen een set voor maar de saxofonist improviseert er vaak op los en knalt samen met de DJ de lekkerste beats de zaal in.

Onze DJ’s en saxofoon spelers kennen elkaar door en door en zijn uitstekend op elkaar ingespeeld. Ze vullen elkaar aan op het podium. De zaal gaat gegarandeerd plat. Een vette DJ mix met Saxofoon klanken, dat is pas een feest in Spakenburg.

Of je nu Franklin, Gijs (bekend van Bakermat),  Peter (bekend van Candy Dulfer), Erwin of Miklos als saxofonist hebt, het wordt een geweldige happening.

Wil je je feest net even die extra touch geven? Wil je een top DJ en een talentvolle saxofonist? Twee muzikanten die er samen met jullie en je publiek een heerlijke muzikale avond van maken? Laat ons je dan adviseren en neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

DJ en Saxofonist, een topteam dat geweldig op elkaar ingespeeld is.  Er is extra beleving en interactie met het publiek

Boek de Gooise DJ

voor jouw feest in Spakenburg

OFFERTE