Een klasse DJ voor je bedrijfsfeest

Wij zijn de Gooise DJ. Al jaren draaien onze allround dj's op allerlei bedrijfsfeesten en themafeesten. Ons hechte team van planners, DJ's en muzikanten werkt (soms letterlijk) dag en nacht om elk zakelijk evenement uniek, betaalbaar, exclusief, maar in ieder geval speciaal te maken.

Een klasse DJ voor je bedrijfsfeest

Volledig ontzorgd een feest op niveau met de Gooise DJ

Ben jij de aangewezen persoon om het volgende personeelsfeest te organiseren of maak je deel uit van de feestcommissie voor het komende jubileum? Naast het zoeken naar een geschikte feestlocatie, wil je waarschijnlijk ook muziek om de borrel en/of de feestavond onvergetelijk te maken. Wij zijn de Gooise DJ. Al jaren draaien onze allround dj's op allerlei bedrijfsfeesten en themafeesten. Ons hechte team van planners, DJ's en muzikanten werkt (soms letterlijk) dag en nacht om elk zakelijk evenement uniek, betaalbaar, exclusief, maar in ieder geval speciaal te maken.

De Gooise DJ: Specialist in zakelijke evenementen

Wil je een band of een dj? Of een saxofonist? of alledrie? Dat kan! Wij adviseren hoe je op basis van het budget het evenement zo volledig mogelijk kunt invullen. We bereiden samen alles tot in de puntjes voor.

De DJ van de Gooise DJ zal ervoor zorgen dat je gasten nog lang napraten over het feest. Natuurlijk wil je dat er veel gedanst wordt, maar ook dat gasten nog met elkaar kunnen praten. Je hebt zelf wel muziekwensen, maar zullen je collega's of relaties daar ook op losgaan? Hoe bouw je een bedrijfsfeest eigenlijk op? Begin je met een energizer en zo ja, hoe laat is dan gebruikelijk? Zoek je een dj die niet alleen komt draaien, maar ook met je meedenkt? Dan zoek je een ervaren, professionele en attente allround dj van de Gooise DJ. Ons team bestaat uit DJ's maar ook Event Managers die jullie helpen bij iedere stap in het proces om er een geweldige happening van te maken.

Wij mochten feesten verzorgen voor onder andere:

avro-tros
KPMG
gemeente-huizen
ICS-card-services
ABN-AMRO
rabobank
Blijf-groep
Gemeente-Gouda
Celonis

Muziek & techniek voor het personeelsfeest

Als je de dj-show voor jouw bedrijfsfeest of personeelsfeest bij de Gooise DJ boekt, haal je niet alleen een nette ervaren DJ in huis die alle muziek strak aan elkaar mixt; ons ervaren team verzorgt ook alle apparatuur, transport, planning & afstemming. We denken graag met je mee over de stijl die je op het feest wilt neerzetten. Denk ook eens aan een themafeest. Dankzij vele optredens en een select netwerk aan dj's en artiesten zorgen wij voor de juiste persoon achter de knoppen. Onze dj's, artiesten en ook technici weten als geen ander wanneer er wat van hen wordt verwacht.

De Gooise DJ is een hecht team van 12 ervaren DJ's en saxofonisten. Bij ons kun je eenvoudig en snel een ervaren DJ voor jouw evenement kunt huren. Kwaliteit, maar dan voordelig. Wij zijn geen DJ fabriek maar gepassioneerde artiesten die elk feest alles geven.

Live artiesten erbij

Niet alleen het huren van een dj of dj show is bij ons mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld ook een dj met saxofonist of een band boeken om de middag of avond nog net dat beetje extra te geven. Je geniet dan de voordelen van een non-stop programma en de extra’s van een live artiest of muzikant. Is er op de locatie nog geen dj-booth, licht en geluid? Voor iedere locatie en ieder budget bieden wij een passende oplossing. Daarbij houden we je wensen goed in de gaten. Ook tijdens het personeelsfeest zelf speelt onze Gooise DJ feilloos in op de wensen van het personeel door de sfeer perfect aan te voelen.

Een uniek feestje met een topsaxofonist

Bij de Gooise DJ werken we met verschillende topsaxofonisten. Zo is er bijvoorbeeld Gijs, bekend van DJ Bakermat. Gijs is een zeer getalenteerde saxofonist die de hele wereld over reist, maar Gijs is ook te boeken via Boek je DJ (* indien beschikbaar). Maar we hebben meer topsaxofonisten. Peter op de video is Saxofonist bij de band van Candy.

Onze DJ’s en saxofoon spelers kennen elkaar en zijn uitstekend op elkaar ingespeeld. Ze dagen elkaar uit op het podium. De zaal gaat gegarandeerd plat. Een vette DJ mix met Saxofoon klanken, dat is pas een feest. Of je nu Franklin Schieman (bekend van BLØF), Gijs (bekend van Bakermat), Peter (bekend van Candy Dulfer), Erwin of Miklos als saxofonist hebt, het wordt een geweldige happening.

Opening van een bedrijf(pand) of jubileum

De start van een bedrijf, de opening van een nieuw bedrijfspand of een jubileum is een prachtige gelegenheid voor een bedrijfsfeest. Vaak worden er twee evenementen georganiseerd, één personeelsfeest voor de collega's en een bedrijfsfeest voor belanghebbenden. De Gooise DJ denkt in ieder geval graag met je mee. Wat dacht je bijvoorbeeld van een dj met videoclips op een groot scherm? Onze allround VJ mixt dan videoclips op een groot scherm met ook visuals zoals bedrijfsvideo's of -presentaties met het eventueel nieuwe logo, beeldmerk en huisstijl.

Lounge of zakelijke beats bij de receptie of netwerkborrel

Organiseer je een receptie, netwerkborrel of bedrijfsborrel? Dan wil je daar waarschijnlijk lekkere muziek en techniek bij hebben. Wij van de Gooise DJ vinden in ieder geval dat muziek daar niet mag ontbreken, zelfs als het op de achtergrond is. Vaak wordt hiervoor ook live-muziek ingehuurd. Je kunt hier ook denken aan een saxofonist met lounge dj. Deze dj mixt dan heerlijke Ibiza lounge of Deephouse strak aan elkaar. Steeds vaker mixen onze dj's tijdens een borrel 'Deephouse' of vergelijkbare relaxte muziek als opwarmer voor een dansje. In het begin draaien we vaak moderne tracks of remixen met een rustige beat. We garanderen succes, wanneer je kiest voor een Gooise lounge dj met saxofonist.

bedrijfsfeesten met klasse

Kies voor flexibiliteit en garanties

Door de dj bij de Gooise DJ te boeken, kies je voor volledige ontzorging. Want wat is er mooier dan tijdens het personeelsfeest of bedrijfsfeest zelf te kunnen ontspannen en te genieten van je personeel of collega’s die het zichtbaar naar hun zin hebben? Laat je door ons team ontzorgen. We denken van begin tot eind met jullie mee, we adviseren, we sturen bij indien nodig en zijn op alle scenario’s voorbereid. Bovendien is er altijd een back-up dj en zorgen we ervoor dat zowel de dj als de apparatuur ruim op tijd op de locatie klaar staan. Bekijk dus snel onze mogelijkheden en prijzen of vraag een maatwerk voorstel aan.

Mooie reviews, nog mooiere klanten

We zijn er bijzonder trots op dat we positieve beoordelingen hebben ontvangen van onze klanten. Het is een eer om te mogen werken met gerenommeerde bedrijven zoals KPMG, Avro-Tros, Rabobank, ICS Card Services en ABN-AMRO bijvoorbeeld. Hun feedback is een bevestiging van onze inzet en passie voor wat we doen. Het is een genoegen om te zien dat onze klanten genieten van onze diensten en dat we bijdragen aan het succes van hun evenementen. We zijn dankbaar voor hun vertrouwen in ons en we streven ernaar om onze diensten voortdurend te verbeteren om aan hun verwachtingen te voldoen en te overtreffen.

Veel gestelde vragen over bedrijfsfeesten

Veelgestelde vragen over bedrijfsfeesten

 1. Wat voor soort muziek draait de Gooise DJ op bedrijfsfeesten?
  De Gooise DJ is gespecialiseerd in allerlei muziekgenres voor bedrijfsfeesten, variërend van hedendaagse top 40 hits tot disco en klassieke danshits. Ons team past de muziekkeuze aan op basis van het thema van uw evenement en de muzikale voorkeuren van uw gasten, zodat iedereen van het feest kan genieten. We werken met een wensenlijst en voorgesprek.
 2. Hoe kan ik een Gooise DJ boeken voor mijn bedrijfsfeest?
  Om een Gooise DJ voor uw bedrijfsfeest te boeken, kunt u eenvoudig een offerte aanvragen via deze website of telefonisch. Onze event manager bespreekt graag uw wensen en alle beschikbare opties. We bieden vervolgens een vrijblijvende offerte aan. Ons team helpt u met alle aspecten van de muzikale organisatie om uw bedrijfsevenement onvergetelijk te maken.
 3. Biedt de Gooise DJ extra entertainmentopties voor bedrijfsfeesten?
  Ja, de Gooise DJ biedt verschillende extra entertainmentopties voor bedrijfsfeesten, zoals bekende live saxofonisten, verlichte dansvloeren en fotobooths. Deze toevoegingen kunnen uw evenement een uniek en persoonlijk tintje geven en zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor u en uw gasten.
 4. Wat onderscheidt de Gooise DJ van andere DJ-services voor bedrijfsfeesten?
  De Gooise DJ onderscheidt zich door onze jarenlange ervaring, uitstekende recensies, persoonlijke benadering en het vermogen om ons aan te passen aan de unieke behoeften van elk bedrijfsevenement. We bieden niet alleen muzikale expertise, maar ook een compleet pakket van planning, apparatuur en entertainmentopties, gericht op het creëren van een perfecte sfeer voor uw bedrijfsfeest.
 5. Wat zijn de kosten voor het huren van een DJ voor een bedrijfsfeest?
  De kosten voor het huren van de Gooise DJs voor een bedrijfsfeest zijn afhankelijk van de grootte van het evenement, de duur van de prestatie en de specifieke muziekwensen en de extra opties. We bieden een scala aan pakketten aan om binnen uw budget te blijven. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.
 6. Wat is het annuleringsbeleid van de Gooise DJ?
  We hanteren een flexibel annuleringsbeleid. Bij overmacht worden geen kosten berekend. U kunt uw boeking altijd tot 4 weken vooraf gratis annuleren.

Boek de Gooise DJ

voor jouw bedrijfsfeest

OFFERTE

Ons team staat klaar

Bent u klaar om uw evenement naar een hoger niveau te tillen? Wij bij de Gooise DJ staan klaar om met u mee te denken en een onvergetelijke ervaring te creëren. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, jubileum of een intieme borrel, wij zorgen voor de perfecte muzikale omlijsting. Vraag vandaag nog een offerte aan en ontdek hoe we uw evenement kunnen transformeren. Wacht niet langer, laten we samen iets geweldigs creëren!