Gooise DJ op Foute Party

Foute Party QMusic met de Gooise DJ.

18 november 2023, Maak je klaar voor de ultieme feestervaring met de Gooise DJ en QMusic!

We kunnen weer aankondigen dat de Gooise DJ weer samenwerkt met de gerenommeerde DJ's van Qmusic voor een onvergetelijk feest op 18 november 2023. Dit spectaculaire Foute evenement zal plaatsvinden in het Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier in Huizen.

Wat kun je verwachten op QMUSIC THE PARTY?

Dit feest wordt verdeeld over twee verdiepingen, elk met een unieke muzikale ervaring. De bovenste verdieping wordt overgenomen door Qmusic, bekend om hun energieke en meeslepende optredens2. De onderste verdieping zal de Gooise DJ bevatten, die wordt geprezen om hun vermogen om een levendige sfeer te creëren en de dansvloer vol te houden.

Gooise DJ op de Foute Party in Huizen samen met de QMusic DJs
Gooise DJ op de Foute Party in Huizen samen met de QMusic DJs

Over de DJ's

De Gooise DJ staat bekend als Allround maar gaat de 18e helemaal fout. Dat wordt weer een geweldig feest. Alleen maar hits uit de Foute uur top 500. En boven natuurlijk de QMusic DJs.

Qmusic DJ's staan ​​bekend om hun dynamische optredens en hun vermogen om het publiek te betrekken. Ze hebben een divers team van DJ's, elk met hun eigen unieke stijl voor het feest en een mooie setup.

Doe mee aan het Feest!

Of je nu een groot feest plant of gewoon wilt losgaan met vrienden, dit is een evenement dat je niet wilt missen. Het feest begint om 20:30 uur en gaat door tot 01:00. Dus, noteer de datum in je agenda en maak je klaar om de hele avond te dansen!

QMUSIC THE PARTY KOMT NAAR HUIZEN

Fout, fouter, foutst. Maar zo lekkerrr!! Dat is de muziek tijdens Qmusic the Party in Huizen. 4 uur lang flink over de top met hits die net zo vast in je geheugen staan, als in de hitlijst van Qmusic’s Foute Uur. Schreeuw ‘I gotta know right now’ in het paradijs bij je dashboardlichtje en ga boom, boom, boom, boom over de dansvloer met een echte Vengaboy. De DJ’s van Qmusic trekken je onweerstaanbaar mee in een warm bad vol guilty pleasures. En jij geniet je stiekem helemaal suf in je met veren uitgedoste glitterjurk, je roze rokkostuum of je… nou ja, dat vul je zelf vast wel lekker fout in.

Meer informatie

  • Deuren open: 20:30 uur
  • Bovenzaal - QMusic DJs
  • Benedenzaal de Gooise DJ
  • Party time: 21:00 – 01:00 uur
  • Thema: OVER DE TOP
  • Line-ups: twee Q Music DJ’s en de Gooise DJ

Voor meer informatie en om je tickets te boeken, bezoek de website van Fletcher Events. We kunnen niet wachten om je daar te zien!

Bekijk onze reviews

Dankzij de Gooise DJ, hebben wij (maar met name onze gasten) enorm genoten van de avond. Dit dank zij de DJ en saxofonist Peter, werd een goede show weggezet. De dansvloer is niet onbemand geweest.


Dansvloer vol energie

Met onze exclusieve Foute DJ ben je verzekerd van een volle dansvloer vol energie.

Boek de Gooise DJ

voor jouw feest

OFFERTE