DJ voor je 50e Verjaardag: Maak het Onvergetelijk!

Je 50e verjaardag is een bijzondere mijlpaal en een reden om te vieren. WIj hebben de DJ die daarbij past.

DJ voor je 50e Verjaardag: Maak het Onvergetelijk!

Je 50e verjaardag is een bijzondere mijlpaal die groots gevierd moet worden. En wat is een feest zonder de juiste muziek en sfeer? Bij Gooise DJ begrijpen we het belang van de perfecte DJ voor jouw speciale dag.

Als ervaringsdeskundige (we draaien heel vaak op 50e verjaardagen) geven we je graagtips en aanbevelingen over hoe je je het beste je 50e verjaardag kunt vieren, als je wilt samen met de Gooise DJ.

Waarom is het belangrijk om een goede, ervaren DJ te boeken voor je verjaardag?

Je wordt 50 dus je DJ moet jouw muziek kennen. Lekkere knallers uit de 80’s. Een hele jonge DJ past vaak niet in zo’n setting. Je hebt een ervaren DJ nodig. Het boeken van een goede DJ is dus niet alleen belangrijk voor de sfeer op je feest, maar ook voor de algehele ervaring van je gasten. Een DJ die de juiste muziek speelt, het juiste tempo en de juiste sfeer creëert, zorgt ervoor dat alle gasten zich vermaken en zich op hun gemak voelen. Hieronder staan enkele redenen waarom het belangrijk is om een goede DJ te boeken voor je verjaardag:

 • Muziek: Een goede DJ weet welke muziek het beste past bij de sfeer en het publiek op je feest. Hij of zij kan aanvoelen wat de gasten leuk vinden en hier op inspelen en bespreekt dat ook vooraf met je!
 • Sfeer: Een goede DJ weet hoe hij of zij de sfeer op je feest kan beïnvloeden. Of het nu een feestelijke of rustige sfeer is, een goede DJ weet precies hoe hij dit moet creëren.
 • Ervaring: Een goede DJ heeft veel ervaring en weet precies hoe hij of zij het publiek moet aansturen. Hierdoor zorgt hij ervoor dat je gasten zich op hun gemak voelen en dat er een goede sfeer ontstaat en dat er lekker gedanst wordt op de klassiekers.

Hoe vind je de dan beste DJ?

Er zijn veel manieren om de beste DJ voor je verjaardag te vinden, en het is belangrijk om de tijd te nemen om de juiste DJ te vinden. Hieronder staan enkele tips die je kunt gebruiken om de beste DJ te vinden voor je verjaardag:

 • Vraag om aanbevelingen: Vraag aan vrienden, familie of collega’s of zij een goede DJ kennen. Ze kunnen je waarschijnlijk de naam van een DJ geven die ze eerder hebben gehoord en waar ze tevreden over waren. De Gooise DJ kennen ze vast wel!
 • Bekijk websites: Er zijn ook nog andere websites waar je DJ’s kunt vinden en bekijken. Kijk naar hun ervaring en lees recensies van andere klanten om een idee te krijgen over hun kwaliteit. Maar praat vooral! Bel je DJ op en kijk of er een klik is. Geen klik? Niet doen!
 • Vraag om een demo: Veel DJ’s kunnen een demo opsturen van een leuke mix. Vraag of de DJ die je in gedachten hebt dat wil doen, zodat je kunt horen of hij of zij een beetje kan mixen. Dat is superbelangrijk. De muziek moet soepel in elkaar overlopen in een gelijk ritme. De Gooise DJ verstaat die kunst.

Wat zijn de dingen waar je op moet letten bij het inhuren van jouw DJ?

Als je op zoek bent naar een DJ voor je 50e verjaardag , is het belangrijk om naar bepaalde zaken te kijken. Hieronder staan enkele dingen waar je op moet letten bij het boeken van een DJ:

 • Op een 50e verjaardag mag een van onze top-saxofonisten eigenlijk niet ontbreken. Samen met de Gooise DJ zet hij een geweldige show neer. Vraag er gewoon eens naar.
 • Prijs: Houd rekening met je budget bij het boeken van een DJ. Bedenk wat je bereid bent uit te geven en hou hier rekening mee bij het zoeken naar een DJ.En let wel, een DJ die 100 euro vraagt zal nooit met professionele apparatuur komen. Die is al blij dat hij mag draaien. Dat is een enorm risico voor je feest. Niet doen dus!
 • Muziekkeuze: Vraag de DJ naar de soort muziek die hij of zij draait en vertel wat je wilt horen. Zorg dat je de muziek samen overlegt. Whatsapp en Spotify lijstjes zijn goede hulpmiddelen.
 • Waar draait de DJ vaak? De Gooise DJ bijvoorbeeld zie je vaak draaien bij Mauve in Laren of op de Foute Party van Qmusic. Dat zijn nog eens referenties.

Veelgestelde vragen over DJ boeken voor je 50e verjaardag

 1. Hoeveel kost het om een DJ te boeken voor je 50e verjaardag?

Dit hangt af van de DJ en de locatie van je feest. Een echt goede DJ voor je 50e verjaardag vraagt tussen de 100 en 200 euro per draaiuur. De apparatuur en de voorbereidingstijd zit er dan bij in. Veel DJ’s bieden verschillende pakketten ook qua apparatuur, dus het is belangrijk om te onderzoeken welke opties beschikbaar zijn en welke het beste bij je budget past.

 1. Hoeveel tijd moet ik van tevoren boeken voor een DJ voor mijn 50e verjaardag?

Hoe eerder je een DJ boekt, hoe beter. Veel populaire DJ’s zijn snel volgeboekt. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan voor je 50e verjaardag bij de Gooise DJ!

💡
Neem vandaag nog contact met ons op en ontvang een gratis offerte voor jouw speciale dag! Samen maken we van je 50e verjaardag een feest om nooit te vergeten.

Boek de Gooise DJ

voor jouw feest

OFFERTE