Jouw feest door de ogen van onze DJ's

Jouw feest door de ogen van onze DJ's

Over ons. Wie zijn wij?

Wij zijn de Gooise DJ, een hecht team van 12 ervaren DJ's en saxofonisten. Bij ons kun je gemakkelijk en snel een zeer ervaren DJ voor jouw evenement huren. En een saxofonist erbij natuurlijk. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, maar we bieden onze diensten aan tegen een hele faire prijs. Wij zijn geen DJ-fabriek, maar gepassioneerde artiesten die er alles aan doen om van elk feest een succes te maken.

Als teamleden van de Gooise DJ streven we ernaar om jou de meest onvergetelijke avond van je leven te geven. Dit is onze missie en we doen er alles voor om het jullie naar de zin te maken. Ieder feest is voor ons een nieuwe uitdaging om topkwaliteit te leveren en te genieten van wat we het liefst doen: onvergetelijke herinneringen creëren met muziek. Wil je weten hoe we jouw feest ervaren?

Onze top DJ's delen graag hun ervaringen en geven je als bonus de beste tips en tricks voor de voorbereiding op jouw feest!

Onze DJ's delen hun ervaringen

Onze DJ's delen hun ervaringen

Bij elk feest voelen we een kriebel van opwinding. Een gezonde spanning die verandert in puur geluk zodra het feest van start gaat. Een volle dansvloer, lachende gezichten en zorgeloos plezier. Twee van  onze DJ's Rob en en Nick delen graag hun ervaringen over het draaien op jouw feest.

DJ Rob: 'Ik zorg voor een grondige voorbereiding'

Ik ben een ervaren en serieuze DJ en geen vraag is voor mij te gek. Ik zorg ervoor dat het een fantastische avond wordt, helemaal volgens jouw verwachtingen. Natuurlijk zorg ik ervoor dat ook de gasten van de muziek genieten. Als dat lukt, ontstaat er een prachtige synergie.

Wat betreft de voorbereiding? Ik zorg dat alles tot in de details is geregeld. Ik heb apparatuur voor grote en kleinere ruimtes, zodat de muziek altijd goed klinkt. Ik ben op de meeste feestlocaties in Nederland geweest en weet precies hoe het daar werkt, maar als je dat prettig vindt, bel ik altijd nog even. Zodra ik de wensenlijst van de Event Manager van de Gooise DJ ontvang, ga ik aan de slag. We hebben altijd hetzelfde doel: jou de avond van je leven bezorgen. Dus we overleggen uitgebreid. Zo maken we er samen een topfeest van.

DJ Nick: 'Het komt altijd goed!'

Ik draai wekelijks op feesten en bruiloften, maar ook in clubs. Dit heeft mij veel ervaring en een uitgebreid repertoire opgeleverd. Toch vergeet ik nooit hoe jij het feest ervaart: voor jou is het nieuw. Ga je trouwen? Dan neem ik wat extra tijd om jullie gerust te stellen. Ik weet dat het altijd goed komt, maar voor jullie is het natuurlijk heel spannend. Mijn motto is: geniet van je dag, je beleeft hem maar één keer.

Uiteraard zorg ik ervoor dat alles technisch in orde is. Ik neem mijn eigen DJ set mee, met een geluidssysteem, lichten en de DJ apparatuur. Vaak bel ik nog even met de locatie zodat ik zeker weet dat alles perfect aansluit. Bij bruiloften zijn er soms mixen of bijvoorbeeld speciale versies van nummers. Dat vraagt extra voorbereiding, zodat alles op het feest soepel verloopt.

Jouw feest, onze passie
Jouw feest, onze passie

Jouw feest, onze DJ passie

Elk feest is belangrijk voor ons. Maar we moeten toegeven, bruidsparen krijgen van ons net dat beetje extra aandacht. De mooiste dag van je leven is vaak ook de meest spannende. Onze bruiloft DJ's hebben jarenlange ervaring en voelen precies aan wat jullie nodig hebben. We vragen uitgebreid naar jullie wensen, zodat het een feest wordt dat echt bij jullie past. Je trouwt tenslotte maar één keer. Of twee, hooguit drie keer als het even tegenzit ;-)

Op jullie feest draait alles om de liefde. En als er iemand is die weet hoe je moet draaien, dan zijn wij dat wel.

De perfecte voorbereiding op jouw feest

Wat je ook te vieren hebt, wij maken jouw feest onvergetelijk. Dat doen we met een fantastische voorbereiding, want een goed begin is het halve werk. We willen blije gezichten zien, niet alleen die van jou, maar ook die van onze DJ's. Want als zij plezier hebben, gaat het dak eraf! Dit zijn de stappen die we nemen om ons voor te bereiden:

Stap 1: Gesprek met onze Event Manager

De perfecte voorbereiding op jouw feest begint met een telefoontje van onze Event Manager. We leren je graag kennen en zijn natuurlijk heel benieuwd naar je feest. Uiteraard vragen we uitgebreid naar je muzieksmaak. Daarna is het jouw beurt: geef je wensen en favoriete nummers door via onze wensenlijst.

Stap 2: Onze DJ's vechten om een plekje

Ze willen allemaal draaien op jouw feest, onze DJ's. Ze zijn allemaal muziekliefhebbers en goed met mensen, dus gek op gezelligheid. Maar we kiezen altijd de DJ uit ons team die het beste bij je past. Hebben we die niet? Dan zeggen we het ook. We werken alleen met ervaren DJ's en saxofonisten uit ons eigen team. Je krijgt dus gegarandeerd een top DJ op je feest die voor 100% aansluit bij jouw wensen.

Stap 3: Contact met de feestlocatie

We kennen veel feestocaties in het land en hebben vaak ook een goed contact, omdat we er al jaren komen. We nemen even de moeite om te bellen en jouw wensen nog een keer door te nemen. We overleggen dan ook gelijk over de techniek.

Stap 4: Contact met je eigen DJ

Bij ons heb je altijd direct contact met je DJ. Dat is belangrijk, de klik moet er zijn . Jullie bespreken dan nogmaals alle wensen. Gewoon voor de zekerheid, want misschien heb je iets nieuws bedacht, ben je van mening veranderd of wil je gewoon nog even horen dat alles echt goedkomt. En het is altijd leuk om alvast goed contact te hebben met de DJ die jouw feest tot een knaller gaat maken!

💡
Mogen we ook jouw feest meemaken? Je weet nu precies hoe onze DJ's zich voorbereiden op jouw feest en welke gouden tips jouw feest nog beter maken.
topsaxofonist Peter Lieberom vvan de Gooise DJ
topsaxofonist Peter Lieberom vvan de Gooise DJ

Je weet hoe je een DJ boekt nu

Je weet nu precies hoe onze DJ's zich voorbereiden op jouw feest en welke gouden tips jouw feest nog onvergetelijker kunnen maken. Ben je ook benieuwd hoe onze klanten het feest hebben ervaren? Lees dan snel onze klantbeoordelingen, waar we bijzonder trots op zijn. Wil je liever direct boeken? Geweldig, vraag dan meteen een offerte aan.

We kijken ernaar uit om deel uit te maken van jouw speciale dag en er een onvergetelijk feest van te maken. Of het nu een bruiloft, verjaardag, jubileum of bedrijfsfeest is, we streven ernaar om elke gelegenheid tot een succes te maken. Onze gepassioneerde DJ's staan klaar om jou en je gasten een geweldige tijd te bezorgen.

Onze Event Managers helpen graag

Neem dus gerust contact met ons op. We kijken uit naar een fantastische samenwerking en een geweldig feest. Laten we samen onvergetelijke herinneringen maken!

FAQ's over de Gooise DJ

Hier zijn enkele van de meest gestelde vragen over het boeken van een DJ bij De Gooise DJ:

Hoe kan ik een DJ huren bij De Gooise DJ?

Het boekingsproces bij De Gooise DJ is eenvoudig en transparant. Neem contact met ons op via onze website en we zullen een vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen om je behoeften te bespreken.

Wat zijn de kosten van het huren van een DJ bij De Gooise DJ?

De kosten variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de duur van het evenement, de apparatuur, de dag van de week, de locatie en eventuele extra diensten. We bieden een duidelijke en transparante prijsstructuur, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Wat zijn de betalingsvoorwaarden bij De Gooise DJ?

We sturen je vooraf een factuur met BTW en alle kosten, dus geen verassingen achteraf. We streven ernaar om onze betalingsvoorwaarden zo flexibel mogelijk te maken. Neem contact met ons op om de specifieke betalingsvoorwaarden voor je evenement te bespreken

Welke extra diensten biedt De Gooise DJ aan?

We bieden een scala aan extra diensten, waaronder een saxofonist, een band en eventueel een fotobooth, extra verlichting en zwaardere geluidsapparatuur. We werken nauw met je samen om aan je specifieke behoeften en verwachtingen te voldoen.

Wat gebeurt er als de DJ ziek is of niet kan komen?

Just in case, bij De Gooise DJ hebben we een reserve DJ klaarstaan om in te springen als de geboekte DJ ziek is of niet kan komen. We zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de muziek doorgaat, wat er ook gebeurt.

Boek de Gooise DJ

voor jouw feest

OFFERTE