Vinyl DJ

Vinyl DJ boeken? Dat is een van de specialiteiten van de Gooise DJ. Op verzoek draaien we op jouw evenement nog echt ouderwets platen en creëren we de authentieke club sfeer uit de eighties.

Vinyl DJ
De Gooise DJ draait ook op Vinyl

Wil je een DJ die nog echt platen draait en ben je op zoek naar een Vinyl DJ? Dat is nu precies een van de specialiteiten van de Gooise DJ. Op verzoek draaien we op jouw evenement nog echt ouderwets platen en creëren we de authentieke club sfeer uit de eighties.

De Magie van een Echte Vinyl DJ

Bij de Gooise DJ draaien we natuurlijk met de nieuwste apparatuur en gebruiken we oa. decks van Pioneer om mee te mixen en draaien. Maar wist je dat we ook op verzoek speciaal ouderwets echte platen kunnen draaien? De Gooise DJ is ook een vinyl DJ.

De Unieke Ervaring van Vinyl

Er is iets magisch aan het luisteren naar muziek op vinyl. De warme klanken, de subtiele kraakjes, de tastbare ervaring van het plaatsen van de naald op de plaat - het is een ervaring die niet te evenaren is met digitale muziek. Een echte Vinyl DJ brengt deze magie naar elk evenement, of het nu een bruiloft, een bedrijfsfeest of een verjaardagsfeest is. Bij Gooise DJ begrijpen we de unieke aantrekkingskracht van vinyl en we zijn er trots op dat we deze ervaring kunnen bieden aan onze klanten. We draaien graag op vinyl, echte platen. Dat is toch de basis van het DJ vak. Platen mixen met vinyl is iets heel anders dan digitaal en verist kennis en kunde.

Een plaatje draaien kan iedereen, maar een strakke set mixen op vinyl, het publiek aanvoelen en je brede muziekkennis gebruiken om de dansvloer vol te krijgen met ouderwetse 12"platen, dat is maar aan weinigen besteed. Daarom kies je voor de Gooise DJ.

De Kunst van het Mixen op Vinyl

Het mixen op vinyl is een kunstvorm op zich. Het vereist een diep begrip van de muziek, een scherp gehoor en een vaste hand. Je moet de beats met de hand gelijk zetten, de timing met inmixen moet perfect zijn en je moet je set uitstekend voorbereiden. Onze Vinyl DJ's hebben jarenlange ervaring als echte DJ en een passie voor wat ze doen. Ze weten hoe ze de perfecte mix van nummers moeten creëren om de sfeer te bepalen en de dansvloer vol te houden op het geluid van echte ouderwetse platen. Of je nu houdt van de nostalgische klanken van classic house, waarvoor je onze Classic House DJ kunt boeken, of van de nieuwste hits, onze Vinyl DJ's hebben de perfecte platen in hun collectie.

Vinyl DJ voor Bruiloften

Een bruiloft is een van de meest bijzondere dagen in het leven van een paar. De muziek speelt een grote rol in het creëren van de juiste sfeer op je feest. Een Vinyl DJ geeft een unieke touch aan je bruiloft. En zoals altijd werken onze DJ's nauw samen met het bruidspaar om ervoor te zorgen dat de muziek perfect aansluit bij hun smaak en de sfeer van de bruiloft.

de Gooise DJ staat garant voor een feest met klasse

Vinyl DJ: De Perfecte Keuze voor uw Bedrijfsfeest

Een bedrijfsfeest is een uitstekende gelegenheid om uw team te belonen voor hun harde werk, de banden te versterken en een positieve bedrijfscultuur te bevorderen. Het kiezen van de juiste entertainment is belangrijk voor de sfeer en zal grote invloed hebben op het succes van het evenement. Juist daarom komt de komt een Vinyl DJ echt tot zijn recht. De nostalgische charme van vinyl gecombineerd met de vaardigheid van een ervaren DJ geeft een unieke en boeiende vibe die alle gasten zullen waarderen. Of het nu gaat om het draaien van oude klassiekers die iedereen kent en waarvan houdt, of het draaien van wat nieuwere muziek die iedereen op de dansvloer krijgt, een Vinyl DJ kan de perfecte soundtrack voor iedere bedrijfsfeest leveren. Bovendien is de visuele aantrekkingskracht van een DJ die vinylplaten draait een geweldig gespreksonderwerp en zorgt het voor een onvergetelijke ervaring. Met een Vinyl DJ van Gooise DJ bent u verzekerd van een bedrijfsfeest dat nog lang in het geheugen van uw team zal blijven hangen.

De Gooise DJ Ervaring

Bij Gooise DJ streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. We zijn trots op onze klantervaringen en we werken hard om ervoor te zorgen dat elk evenement een succes is. Of je nu een Vinyl DJ nodig hebt voor je bruiloft, je bedrijfsfeest of een ander evenement, je kunt rekenen op onze professionaliteit, onze passie voor muziek en onze toewijding aan klanttevredenheid.

Draaien op vinyl, de voor- en nadelen

Bij Gooise DJ streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. We draaien graag op vinyl maar er zijn ook beperkingen. Verzoekjes aanvragen kan niet altijd. Een DJ die ouderwetse LP's en 12 inches draait kan niet aan alle verzoekjes voldoen, niet alles is namelijk beschikbaar op vinyl. We hebben een grote collectie 12" platen, maar niet alles. Je kunt daarom ook kiezen voor een combinatie van vinyl en digitaal. De DJ zal dan zorgen dat hij zowel echte draaitafels heeft, maar ook digitale spelers. De kosten zijn dan ook wat hoger, maar dan heb je ook echt het neusje van de zalm. De voordelen van draaien op vinyl spreken voor zich, het geeft een unieke sfeer en een DJ die door zijn platencollectie struint om de volgende hit op 12" erbij te pakken is toch iets bijzonders.

Boek Nu Je Vinyl DJ

Ben je klaar om de magie van vinyl naar ook naar jouw evenement te brengen? Neem dan vandaag nog contact met ons op om je Gooise Vinyl DJ te boeken. We kijken ernaar uit om van je evenement een onvergetelijke ervaring te maken. En als je op zoek bent naar iets extra's, overweeg dan ook onze extra's zoals een van onze saxofonisten of de sensationele band Cover up te boeken voor een onvergetelijke live muziekervaring met een echte vinyl DJ.

Ervaar de magie van een echte Vinyl DJ met Gooise DJ. Neem vandaag nog contact met ons op om je evenement naar een hoger niveau te tillen.

zorgt voor een unieke en meeslepende ervaring die iedereen aan het dansen krijgt.

de Gooise DJ op vinyl, gegarndeerd een succes

Bekijk onze reviews

Dankzij de Gooise DJ, hebben wij (maar met name onze gasten) enorm genoten van de avond. Dit dank zij de DJ en saxofonist Peter, werd een goede show weggezet. De dansvloer is niet onbemand geweest. Cees

Boek de Gooise DJ

jouw DJ op vinyl

OFFERTE

Vaak gestelde vragen over de Gooise Vinyl DJ

Draait de Gooise DJ altijd op vinyl, dus echte platen en 12"s?
Nee, op de meeste evenementen draaien we digitaal met de modernste apparatuur. Op verzoek en tegen meerprijs kan de Gooise DJ op vinyl draaien, of een combinatie van vinyl en digitaal. Dat heeft als voordeel dat we alle gewenste muziek dan kunnen draaien.

Waarom is een vinyl DJ duurder?
Er komen aanzienlijk meer kosten kijken bij het draaien op vinyl. De aanschaf van de muziek is wel 10x (!) duurder, er moet extra apparatuur meegenomen worden zoals professsionele draaitafels en er moeten veel platen en 12"s meegenomen en gesjouwd worden.