Waarom de Gooise fotobooth met ansichtkaart afdrukken de beste keuze is

Waarom de Gooise fotobooth met ansichtkaart afdrukken de beste keuze is

Boek bij de Gooise DJ ook onze Fotobooth, uw one-stop-shop voor een onvergetelijke feestervaring. Wij bieden een luxe, verlichte fotobooth compleet met een professionele printer, waarmee u tijdens uw evenement onbeperkt foto's, video's en korte filmpjes kunt maken. Deze herinneringen zijn niet alleen een genot om te creëren, maar ze kunnen ook worden gedeeld, geprint en voor altijd worden bewaard.

Bij de Gooise Fotobooth draait alles om het creëren van plezier en hilariteit, terwijl we tegelijkertijd prachtige herinneringen vastleggen. Onze fotobooth is ontworpen om eenvoudig in gebruik te zijn en neemt minimale ruimte in beslag, waardoor hij perfect is voor elk evenement, groot of klein. Bovendien bieden we de mogelijkheid om de foto's ter plaatse te printen en kunnen we indien nodig ook ondersteuning bieden op de locatie tijdens het feest.

Voordelig en onbeperkt foto's en filmpjes

We begrijpen dat elk evenement uniek is, en daarom bieden we verschillende pakketten aan om aan uw specifieke behoeften te voldoen. U kunt onze fotobooth al huren vanaf €299,-, inclusief 4 uur onbeperkt printen. Maar dat is nog niet alles. We bieden ook de mogelijkheid om een persoonlijk fotokader te ontwerpen, waardoor uw feest en foto's nog unieker worden.

Bij de Gooise Fotobooth streven we ernaar om van elk evenement een succes te maken. Of u nu een bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest of een ander speciaal evenement plant, onze fotobooth is de perfecte aanvulling om uw gasten te vermaken en prachtige herinneringen vast te leggen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe de Gooise Fotobooth uw volgende evenement onvergetelijk kan maken.

de luxe Gooise Fotobooth

Met de Gooise fotobooth krijgt u niet alleen geweldige foto's en video's, maar krijgt u prachtige ansichtkaart-formaat afdrukken van hoge kwaliteit. Onze fotobooth is uitgerust met een professionele printer die de foto’s afdrukt op postkaartformaat, zodat u meteen iets tastbaars heeft om te delen met vrienden en familie. Of het nu een verjaardagsfeest, bedrijfsevenement of trouwerij is, onze fotobooth is de perfecte manier om herinneringen te creëren die u voor altijd kunt bewaren.

Een fotobooth met printer voor onvergetelijke herinneringen

Met de Gooise fotobooth kunt u niet alleen geweldige opnamen maken, maar ook direct prachtige postkaarten-afdrukken maken van hoge kwaliteit. Onze fotobooth is uitgerust met een professionele fotoprinter, zodat u meteen iets in handen heeft om te delen met vrienden en familie. Onze unieke benadering van fotobooths zorgt ervoor dat u onvergetelijke herinneringen kunt creëren die u voor altijd kunt bewaren.

Meta description: Creëer onvergetelijke herinneringen met de Gooise fotobooth! Onze unieke benadering van fotobooths en professionele printer zorgen voor prachtige postkaarten-afdrukken van hoge kwaliteit. Klik nu om te ontdekken hoe u uw volgende feest onvergetelijk kunt maken!

Gooise fotobooth bij de Stichting Dierenlot

Fotobooths met een verschil: de Gooise fotobooth

De Gooise fotobooth onderscheidt zich van de concurrentie door prachtige postkaarten-afdrukken van hoge kwaliteit te maken. Onze fotobooth is uitgerust met een professionele printer die de foto’s afdrukt op postkaartformaat, zodat u meteen iets tastbaars heeft om te delen met vrienden en familie. Wij zorgen ervoor dat u onvergetelijke herinneringen creëert die u voor altijd kunt bewaren.

In combinatie met de Gooise DJ krijgt u hoge korting op de fotobooth. Al voor 299,95 heeft u het Gold pakket waarmee u de hele avond onbeperkt kunt printen. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Gooise fotobooth

Boek de Gooise DJ

en een fotobooth erbij met korting

OFFERTE