Zoek je een DJ met kwaliteit?

Bij de Gooise DJ ben je aan het juiste adres voor een DJ met kwaliteit en entertainment op niveau!

de Gooise DJ - DJ's met kwaliteit

Ben je bezig met het organiseren van een evenement en zoek je het perfecte entertainment om jouw gasten een onvergetelijke en feestelijke ervaring te bieden? Zoek je een DJ die echt kan draaien? Zoek niet verder, want bij de Gooise DJ ben je aan het juiste adres voor een DJ voor entertainment op niveau! Met meer dan vijftien jaar ervaring in de entertainmentindustrie zijn wij dé entertainmentpartner in 't Gooi die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. We staan met ons team van 12 DJ's en saxofonisten  klaar om jou te helpen van jouw evenement een spetterend feest te maken.

DJ's met kwaliteit en oog voor de klant

Ons vriendelijke team staat voor je klaar om persoonlijk advies te geven over je feest, zodat het entertainment naadloos aansluit bij jouw wensen en het evenement. Ons aanbod is veelzijdig en omvat niet alleen professionele artiesten, maar ook entertainment zoals saxofonisten, bands, zelfs een goochelaar,  en een photobooth. Wat je ook kiest, bij de Gooise DJ ben je verzekerd van het beste entertainment in elke prijsklasse!

Ons DJ team

Ons DJ team is divvers en bestaat uit DJ's met verschillende achtergronden. Van conservatorium tot Master, de meeste zijn hoog opgeleid en hebben jarenlange ervaring. Maar ze hebben een ding gemeen. Ze mixen de muziek naadloos aan elkaar.

Onze saxofonisten zijn van de allerhoogste klasse, ze spelen bij bekende bands. En onze DJ’s en saxofoon spelers kennen elkaar goed en zijn prima op elkaar ingespeeld. Ze maken samen de show op het podium. De zaal gaat gegarandeerd plat. Een lekkere DJ mix met Saxofoon sound, dat is pas een feest. Of je nu Franklin, Gijs (bekend van Bakermat),  Peter (bekend van Candy Dulfer), Erwin of Miklos als saxofonist hebt, het wordt een geweldige happening.

We begrijpen onze klanten

Bij de Gooise DJ begrijpen we als geen ander het belang van de juiste DJ voor jouw feest. Een DJ kan de sfeer maken of breken, daarom is het cruciaal om een DJ te kiezen die perfect bij jou en je gasten past. We bespreken daarom eerst samen hoe we je kunnen helpen bij het vinden van de ideale DJ uit ons team voor jouw feest en waarom die DJ de beste keuze is.

Expertise en ervaring bij Boek je DJ

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we de expertise om jou te koppelen aan de DJ uit ons team die precies bij jouw wensen aansluit. Onze event manager werkt nauw met je samen om ervoor te zorgen dat elk detail tot in de puntjes geregeld is. Bovendien heb je altijd direct contact met je DJ.

de Gooise DJ voor een feest met klasse

Voordelen van de Gooise DJ

Door de Gooise DJ te boeken profiteer je van diverse voordelen: heb je geen zin om je met elk detail bezig te houden, van techniek tot muziek, van lichten tot dansers, voor jouw geweldige evenement? Als Gooise DJ staan we voor je klaar als de ultieme muziekpartner die met je meedenkt! Of je nu weinig inspiratie hebt voor je bedrijfsfeest, een beperkt budget hebt en niet precies weet wat er mogelijk is, of gewoonweg gegarandeerd een onvergetelijk feest wilt organiseren - we zijn er om je te helpen!

Zie de Gooise DJ als de maestro van jouw evenement, waarbij wij de expertise hebben en jou ondersteunen bij het organiseren van een te gek feest. We nemen graag de tijd om naar je wensen te luisteren, creatieve en originele ideeën aan te dragen en je te voorzien van diverse opties die binnen jouw budget passen. Met onze ervaring zorgen we ervoor dat elk aspect van je evenement tot in de puntjes wordt geregeld, zodat jij je kunt concentreren op het genieten van een zorgeloze en spectaculaire ervaring.

Wij ontzorgen je volledig

Laat de Gooise DJ je gids zijn in het creëren van een buitengewoon evenement dat indruk maakt op al je gasten. Van het plannen van de perfecte muziekselectie tot het coördineren van de technische aspecten en het samenstellen van een prachtige line-up van artiesten, ik neem alle zorgen uit handen. Vertrouw op mijn professionele vaardigheden en geniet van een evenement dat de verwachtingen overtreft. De Gooise DJ, jouw betrouwbare partner in het realiseren van droomevenementen!

Ons DJ team

We hebben een breed aanbod aan jongere (hoog opgeleide) en meer ervaren DJ's Bij de Gooise DJ vormen we een hechte groep van DJ's met verschillende specialisaties, muziekstijlen en leeftijden. Hierdoor vinden we (bijna) altijd de DJ die perfect past bij jou en je gasten.

We hechten veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid, daarom werken we uitsluitend met hoogwaardige apparatuur. Zo garanderen we dat de muziek perfect klinkt en de sfeer op jouw feest optimaal is. Daarnaast bieden we ook een prachtige lichtshow aan om de sfeer van jouw feest nog meer te versterken.

Een plaatje draaien kan iedereen, maar een strakke set mixen, het publiek aanvoelen en je brede muziekkennis gebruiken om de dansvloer vol te krijgen, dat is maar aan weinigen besteed. Daarom kies je voor de Gooise DJ.

Ons ervaren team weet precies hoe ze de show moeten afstemmen op het thema van jouw feest, zodat we ervoor zorgen dat jouw feest onvergetelijk wordt.

DJ met kwaliteit

Onze werkwijze

Hoe werkt de Gooise DJ?
Bij de Gooise DJ werken we volgens een eenvoudig proces om jou te helpen bij het vinden van de juiste DJ voor jouw feest:

Stap 1: de Kennismaking
Tijdens een vrijblijvend gesprek leren we jou en je wensen kennen.

Stap 2: Selectie van jouw DJ
Op basis van jouw wensen maken we een selectie van DJ's die passen bij jou en je gasten.

Stap 3: Voorstel en keuze
We stellen een de DJ aan je voor en je spreekt zelf de DJ die het beste bij jou past.

Stap 4: Boeking en voorbereiding
We regelen alles tot in de puntjes en zorgen ervoor dat de DJ goed is voorbereid op jouw feest. Je event manager is en blijft je aanspreekpunt en die ondersteunt de DJ.

zo boek je een DJ

Kortom, op zoek naar een kwalitatief goede DJ? Laat ons je feest naar een hoger niveau tillen met topentertainment! Een offerte aanvragen is zo gebeurd.

Boek de Gooise DJ

voor jouw feest

OFFERTE