Een DJ voor je zomerborrel? De Gooise DJ

Een DJ voor je zomerborrel? de Gooise DJ

Binnenkort een zomerborrel op de zaak? Of bent u bezig met de organisatie van een zakelijk evenement en zoekt u een DJ die de perfecte sfeer kan creëren? De Gooise DJ is uw ideale partner voor alle soorten zakelijke evenementen. Onze ervaren DJ's hebben de kennis en vaardigheden om precies de juiste ambiance te creëren die past bij de stijl van uw organisatie. Van zomers en Spaans tot lekkere DeepHouse. Of u nu een hip, trendy of meer klassiek thema in gedachten heeft, wij kunnen de zomerborrel geheel aan uw huisstijl of themakleur aanpassen. Zo zorgen we voor een succesvol evenement dat uw medewerkers, klanten en relaties zeker zullen waarderen.

Wij organiseerden feesten voor onder andere:

avro-tros
KPMG
gemeente-huizen
ICS-card-services
ABN-AMRO
rabobank
Blijf-groep
Gemeente-Gouda
Celonis

Een heerlijke zomerborrel met DJ

Als het team van de Gooise DJ's, zijn we klaar om jouw zakelijk evenement volledig naar jouw wens te organiseren. Plan je de opening van een nieuw bedrijfspand, het vieren van een jubileum of de lancering van een nieuw bedrijf? Met onze ervaring en professionaliteit weten we precies hoe we een feestelijke sfeer kunnen creëren, helemaal aangepast aan jouw voorkeuren en stijl. Wil je bijvoorbeeld dat het personeel los gaat op de dansvloer, terwijl je voor zakelijke relaties een wat meer ingetogen ambiance met achtergrondmuziek en een live artiest wenst? Wij denken graag met je mee en garanderen dat het een onvergetelijk bedrijfsfeest wordt!

De Gooise DJ voor ieder Netwerkevent

Als team van de Gooise DJ's begrijpen we dat het inhuren van een DJ voor een receptie of netwerkborrel een unieke aanpak vereist, verschillend van andere zakelijke evenementen zoals een personeelsfeest. Je wilt immers dat jouw zakelijke relaties comfortabel kunnen netwerken en elkaar goed kunnen horen. Wij staan klaar om je te assisteren bij het vinden van de perfecte DJ die aansluit op jouw specifieke wensen. Hoe klinkt een DJ die subtiele achtergrondmuziek verzorgt, bijgestaan door een getalenteerde zangeres of een live saxofonist? Dit voegt een fantastische sfeer en entertainmentwaarde toe! Samen met een lichtshow, volledig afgestemd op de stijl van jouw bedrijf, creëren we zo de ideale ambiance voor een succesvol netwerkevenement.

De DJ met bijzondere extra's

Bij ons is het mogelijk om naast het boeken van een DJ, tal van extra’s toe te voegen aan jouw evenement. Start of eindig het evenement met een knal dankzij onze confetti en streamers, of voeg extra ambiance toe met onze wall-washers, LED lampen die een hele muur verlichten in de stijl die je wilt. Wil je een origineel tintje aan je evenement geven? Overweeg dan een DJ met saxofonist of zelfs een band voor een uitermate feestelijke sfeer. Zoals je ziet, we hebben alles in huis om jouw evenement tot een bruisende gelegenheid te maken! Bij de Gooise DJ's vind je altijd de DJ die perfect aansluit bij jouw organisatie.

DJ's met kwaliteit

Professionele DJ'S voor bedrijfsfeesten

Plan je binnenkort een bedrijfsfeest, bedrijfsborrel of personeelsfeest? Kies voor een bedrijfsfeest DJ van het Gooise DJ's team en garandeer een swingend feest met een ervaren DJ aan het roer! Heb je al eens gedacht aan een pubquiz? Ze zijn momenteel enorm populair, en dat is niet zonder reden: ze zorgen gegarandeerd voor sfeer. Laat je pubquiz volledig georganiseerd worden door ons team, inclusief mooie muziek mashups en de leukste vragen. Zo zorgen onze DJ's en presentator dat het een swingend spektakel wordt! Zoals je ziet, bij de Gooise DJ's is alles mogelijk! Het enige wat je niet kunt verwachten is een lege dansvloer.

Neem gerust contact op

Ben je van plan een onvergetelijk zakelijk evenement te organiseren? Wij denken met plezier mee over opties voor een bruisend personeelsfeest, zakelijke borrel of feestelijk jubileum. Ben je benieuwd wat het team van de Gooise DJ's kan bijdragen aan jouw bedrijfsfeest? Neem gerust contact op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.

Boek de Gooise DJ

voor jouw zomerborrel

OFFERTE