De Gooise bruiloft DJ

De Gooise bruiloft DJ

Op zoek naar een bruiloft DJ? Gaan jullie trouwen in ‘t Gooi of ergens in de buurt? Dan komt de Gooise DJ er graag een feest van maken in Blaricum, Laren, Eemnes, in de haven van Huizen of Baarn, op de Utrechtse heuvelrug of waar dan ook in ‘t Gooi en omstreken.

Een bruiloft is een bijzonder moment in het leven en daar hoort natuurlijk ook een onvergetelijke feestavond bij. Onze ervaren bruiloft DJ’s weten precies hoe ze het publiek moeten vermaken en zorgen voor de perfecte sfeer. Onze DJ’s maken een spetterend knalfeest van uw bruiloft, inclusief een geweldige lichtshow, een mooie DJ booth en de juiste DJ apparatuur. Hoe we dat doen? Door de door jullie gewenste muziek strak aan elkaar te draaien en muziek te draaien voor alle leeftijden. Met meer dan 100 evenementen per jaar zijn we erg ervaren. Onze klanten zijn dan ook zeer tevreden over onze diensten. Kijk maar naar de recensies.

Boek de Gooise DJ

voor jouw feest

OFFERTE

Wij zorgen ervoor dat elk evenement op een professionele manier wordt verzorgd en dat er rekening wordt gehouden met de wensen van de klant. Bovendien beschikken onze DJ’s over een uitgebreide muziekcollectie, waardoor er altijd een passende muziekkeuze te vinden is voor elk publiek. We kunnen zelfs een geweldige saxofonist toevoegen aan de show, bijvoorbeeld een uit de band van Candy Dulfer.

Bruiloft DJ boeken?  De Gooise DJ doet graag een vrijblijvend voorgesprek met jullie.


Een onvergetelijke dag met jullie Gooise bruiloft DJ

De mogelijkheden met onze bruiloft dj’s & shows zijn eindeloos. Je zult niet graag de touwtjes uit handen geven om de muziek te laten verzorgen door een DJ met te weinig ervaring. Wij hebben al op honderden bruiloften gedraaid. En naast de keuze voor een bruiloft dj, moet ook de aankleding tot de verbeelding spreken.

Onze DJ shows bestaan daarom uit een prachtige dj booth aangevuld met verschillende verlichting-pakketten. Ook dat is belangrijk want een schitterende lichtshow maakt het nog feestelijker. Een DJ met saxofonist of een DJ met percussionist zijn een bijzondere extra optie voor jullie huwelijksfeest of receptie.

Bij een onvergetelijke trouwdag in ‘t Gooi hoort natuurlijk een spetterend bruiloftsfeest en een volle dansvloer! Dan mag een goede DJ natuurlijk niet ontbreken. Of het nu gaat om rustige achtergrond muziek tijdens het diner of om de dansvloer vol te krijgen, de bruiloft muziek is bepalend voor de sfeer op je feest. Boek daarom een ervaren bruiloft DJ die precies de muziek draait die jullie wensen!

Bij ons boek je een bruiloft DJ die iedereen op de dansvloer krijgt en de hele avond vermaakt met alle hits en klassiekers die je maar wenst. Muziek voor alle leeftijden en voor ieders smaak.

Wij bereiden ieder huwelijksfeest tot in de kleinste details voor. Een voorgesprek, een wensenlijst, nog een gesprek, een draaiboek. Het is allemaal onderdeel van de werkwijze van onze Gooise DJ’s,

Bekijk eens een sfeerimpressie en overtuig uzelf dat wij er de dag van je leven van zullen maken. Een goed voorbereid feest met een mooie lichtshow, en DJ die jouw muziek draait en het publiek goed aanvoelt. Een volle dansvloer, een knallend feest, dat is wat je wilt en wat wij er van maken.

De werkwijze van de Gooise DJ

Wanneer u een offerte aanvraagt voor een DJ in ‘t Gooi ontvangt u deze per email, nog dezelfde dag. We nemen ook vrijblijvend contact met u op om de bruiloft en uw wensen door te spreken. Wat voor muziek wenst u? Wat voor sfeer? En belangrijk, wat niet? We maken dan een klein wensenlijstje en kijken of een van onze DJ’s bij u past en of deze nog beschikbaar is. Daarna krijgt u de offerte. Wanneer u deze bevestigd heeft ontvangt u de uitgebreide wensenlijst.

Op basis van die lijst maken we een draaiboek voor de avond, regelen we alles met de horeca en locatie, nemen we zaken door met de ceremoniemeesters en zorgen we dat alles tot in de puntjes voorbereid is.

Daarna volgen altijd meerdere gesprekken of whatsapp contacten met de bruiloft DJ om samen een goed gevoel te krijgen over de avond, alle zaken nog eens extra door te nemen en om bijvoorbeeld dat ene nummer dat gedraaid moet worden te bespreken.

Met onze wensenlijst proberen we u ook te helpen. Door onze ervaring op honderden bruiloften kunnen we vaak handige tips geven voor je bruiloft. Meer dan 100 gasten? Ga dan niet op het einde van de avond iedereen persoonlijk gedag zeggen en bedanken, want dan ben je de laatste 2 uur van je feest alleen maar handen aan het schudden terwijl je op de dansvloer hoort te staan! De Gooise bruiloft DJ regelt dat bijvoorbeeld anders, zodat het ook echt jullie feest wordt en jullie optimaal kunnen genieten.

Gijs de saxofonist van Bakermat met de Gooise DJ

ALLEEN MAAR GENIETEN OP EEN ONVERGETELIJKE AVOND

De bruiloft DJ en zijn team zorgen ervoor dat jullie volkomen onbezorgd kunnen genieten van de mooiste dag van jullie leven en je knalfeest. Je wilt er daarom op kunnen vertrouwen dat alles van tevoren prima  geregeld is. Wij willen graag je zorgen en spanningen op de dag zelf voorkomen. Bij de Gooise DJ is jullie feest in zeer goede handen. Ons team bereidt alles zorgvuldig voor en zal meedenken, adviseren en eventueel bijsturen. Het voorgesprek, de wensenlijst, het draaiboek. Alles zal in orde zijn en dat in combinatie met onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij altijd overal op voorbereid zijn , zodat er helemaal niets mis kan gaan. Onze passie is om  jullie een onvergetelijk en spetterend feest te laten meemaken.

DJ & PRIJZEN

Als DJ vinden wij twee zaken erg belangrijk: in de eerste plaats moet er een klik zijn tussen de DJ en het bruidspaar of de jarige. In de tweede plaats willen we een duidelijke en transparante prijs bieden zonder verassingen achteraf.  Daarom krijg je altijd een duidelijke offerte betaal je bij ons altijd een all-in prijs voor een dj. Standaard is de offerte inclusief dj, apparatuur, BTW, op- en afbouw, voorgesprekken, voorbereidingen door de Event Manager, contact met de locatie enz. enz. Dus er zijn geen verrassingen achteraf.

Iedere feest is uniek en onze offertes zijn altijd maatwerk. We kijken welke DJ uit ons team en welke apparatuur en lichtshow het beste aansluit op jullie stijl, wensen, de feestlocatie en het beschikbare budget.

Jullie wensen bepalen de prijs van je DJ

De prijs is afhankelijk van een aantal factoren, denk bijvoorbeeld aan:

  • De dag – door de week zijn we voordeliger
  • De zaal – hoe groter de zaal hoe meer apparatuur we meenemen
  • Het aantal gasten
  • De lengte van het feest

Onze Event-managers nemen nog dezelfde dag contact op voor een vrijblijvend voorgesprek. Wij selecteren dan een passende DJ die een stijl heeft die aansluit bij uw wensen.

Wanneer u de offerte ontvangen en geaccepteerd heeft ontvangt u tevens een uitgebreide wensenlijst. Op basis van deze lijst gaan we het draaiboek maken voor de bruiloft. U kunt precies aangeven wat u wensen zijn en aangeven wat u niet wilt.

Wij zorgen dat u een DJ krijgt die precies bij uw feest past qua stijl. Bovendien hechten we veel waarde aan contact met het bruidspaar. In de aanloop naar de bruiloft zal er veelvuldig contact zijn, overleggen we het draaiboek, spreken we met de ceremoniemeester, stemmen we zaken af met de horeca, kortom we ontzorgen u volledig.

Het enige wat u nog hoeft te doen is genieten van de dag van uw leven en lekker gaan dansen!

zorgt voor een unieke en meeslepende ervaring die iedereen aan het dansen krijgt.

Bekijk onze reviews

Dankzij de Gooise DJ, hebben wij (maar met name onze gasten) enorm genoten van de avond. Dit dank zij de DJ en saxofonist Peter, werd een goede show weggezet. De dansvloer is niet onbemand geweest.


Gratis offerte

van de Gooise DJ

OFFERTE